Ken Wilber Revisited: Nga Wilber I të Wilber V â € "një seksion kryq të Wilber Faza I

Maj 10, 2010

Ken Wilber është një emër që duhet llogaritur në botën e integrale. Nëse ju jeni një dijetar që aspirojnë Integrale apo edhe një kohë të pjesshme â € œIntegralâ € student që dillydallies me termin Integrale dhe të gjitha gjërat që përfaqëson, ju nuk mund të injorojë Ken Wilber. Në të vërtetë, Wilber përfaqëson gjithë sistemin e moderne-ditore Integralism dhe të tij [...]

Lexo artikullin e plotë →

Praktike Integrale: strategjive integrale për Lindjen e Mesme krizës â € "Iniciativa Fresh Start Don Beck â €" III

5 Maj 2010

Kjo është një pjesë e serisë e posteve me titull, â € œIntegral Practicalâ € në të cilën ne të diskutuar mbi strategjitë praktike, të zbatueshme dhe të realizueshme Integrale për problemet ekzistuese në pjesë të ndryshme të botës. Posti i tanishëm është Pjesa III e diskutimit mbi â € œIntegral Strategjitë për Lindjen e Mesme krizës â € "Fresh Start Initiativeâ € Don Beck. Pjesa [...]

Lexo artikullin e plotë →

Praktike Integrale: strategjive integrale për Lindjen e Mesme krizës â € "Iniciativa Fresh Start Don Beck â €" II

5 Maj 2010

Kjo është një pjesë e serisë e posteve të titulluar â € œIntegral Practicalâ € të cilat ofrojnë zgjidhje praktike, të zbatueshme dhe bashkëkohore për / problemeve sociale / kulturore politike në botë. Posti i tanishëm është një vazhdimësi e postin e mëparshëm me titull, praktik Integral: strategjive integrale për krizën e Lindjes së Mesme â € "Fresh Iniciativa Fillimi Don Beck â €" I. Kjo veçanti [...]

Lexo artikullin e plotë →

Praktike Integrale: strategjive integrale për Lindjen e Mesme krizës â € "Fresh Iniciativa Fillimi Don Beck â €" Unë

3 Maj 2010

Lindjen e Mesme. Një zonë e ndërprerjeve të vazhdueshme politike, e kamikazëve, e erë barut pa tym dhe dëshmorëve të njeriut. Raketa të sofistikuara me ajër të përballohen, gaz lotsjellës dhe bomba makinë fshehur që të nënshtroj jetën si çdo gjë. Një politikë botë që shikon humbjen e jetëve dhe betejat e përgjakshme pa mos qenë në gjendje për të hequr një gisht. Dy vende (Izrael [...]

Lexo artikullin e plotë →

Feminizmi Integrale: Shpirti i femërore Integral â € "Pjesa II

3 Maj 2010

Ky është një vazhdim i postit â € œIntegral Feminizmit: Shpirti i â Integral Feminine € "Pjesa IA €. Në Pjesën I, ne hulumtuar natyrën dhe karakteristikat e një femre Integrale. Me fjalë të tjera, se si do të jetë Feminizmi Integral dhe çfarë do të kontribuojë në botë dhe shoqërisë në përgjithësi. Ne analizuar mendimet [...]

Lexo artikullin e plotë →

Feminizmi Integrale: Kur Mendimi integrale takon teorisë feministe â € "Pjesa II

30 prill 2010

Kjo është Pjesa II e postit, â € œIntegral Feminizmit: Kur Mendimi Integral takon teorisë feministe â € "Pjesa IA €. Duke ndjekur gjurmët e Ken Wilber dhe Joyce McCarl Nielsen (â € œKen Wilber takohet feministe Theoryâ €), ne analizuar dhe shqyrtuar aspektet e ndryshme të feminizmit, duke përfshirë edhe lëvizjet e ndryshme feministe që kanë dalë nga i pari për të [...]

Lexo artikullin e plotë →

Feminizmi Integrale: Kur Mendimi integrale takon teorisë feministe â € "Pjesa I

29 prill 2010

Ndërsa ne analizuar në atë që janë idealet e Integrale Feminine Ina postin â € œThe shpirtin e € integrale Feminineâ, ky post është një pushim të plotë larg nga ajo. Në vend të parashikuar se si do të jetë Feminine Integral, ky post analizon çfarë do të ndodhë në qoftë se ne hartë teoritë feministe në modelin Aqal Ken Wilber e [...]

Lexo artikullin e plotë →

Feminizmi Integrale: Shpirti i femërore Integral â € "Pjesa I

28 prill 2010

Çfarë do të duken feminizmi si në qoftë se ajo bëhet Integrale? Ose, çfarë do të jetë lloj i feminizmit mbështetur nga feministet Integrale? Ky artikull do të përpiqet të japë një përgjigje për të gjitha këto duke analizuar idetë e grave që i përkasin Institutit Integrale (themeluar nga Ken Wilber) dhe mendimet e feministëve që bazojnë [...]

Lexo artikullin e plotë →

Çfarë është Integrale: Graves, Beck, Spiral Dynamics Integrale (SDI) dhe të menduarit të nivelit të dytë

26 prill 2010

Ky është i katërti në serinë e posteve në â € œWhat në Integralâ €. Në postet tona të mëparshme, ne u lidhëm me teori integrale, Integralism dhe Ken Wilber dhe Jean Gebser Pesë strukturat e ndërgjegjes njerëzore. Posti i tanishëm mbi Spiral Dynamics Don Beck është një gjë që shpjegon konceptin përparim e strukturës spirale spirale të dyfishtë [...]

Lexo artikullin e plotë →

Integrale Ekonomi: Qëllimi, fushëveprimi dhe e ardhmja e ekonomisë bruz â € "Pjesa II

23 prill 2010

Kjo është pjesa e dytë e një serie të postimeve me titull, â € œIntegral Ekonomi: Qëllimi, fushëveprimi dhe të ardhmen e një economyâ € bruz. Post jonë e mëparshme kishin të bënin me natyrën dhe qëllimin e vërtetë të ekonomisë si thotë artë mes minimalism ekonomike dhe excessivism ekstreme. Në postin e tanishëm, ne do të merret gjerësisht në lidhje me [...]

Lexo artikullin e plotë →